این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

دومین جلسه شورای سیاست گذاری کنگره

ارسال شده در تاریخ :
دومین جلسه شورای سیاست گذاری کنگره

دومین جلسه شورای سیاست گذاری 3rd International Congress of Vector-Borne Diseases, and 5th National Congress of Medical Entomology تشکیل شد

دومین جلسه شورای سیاست گذاری "سومین کنگره بین المللی بیماری های منتقله بوسیله ناقلین و پنجمین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران" راس ساعت 13 مورخ 20/1/1401 در محل سالن شهید رجایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه، جمعی از مدیران دانشگاه و عوامل اجرایی کنگره تشکیل شد ابتدا اقدامات انجام شده تاکنون مورد بررسی قرار گرفت. سپس مشکلات مطرح شده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و جهت رفع مشکلات تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

همچنین بر افزایش تبلیغات و اطلاع رسانی در خصوص برگزاری کنگره تاکید شد و مقرر گردید از طریق پست الکترونیک و پیامک از پژوهشگران این حوزه جهت مشارکت در کنگره دعوت بعمل آید و اطلاع رسانی انجام شود.

جلسه راس ساعت 15 با ذکر صلوات خاتمه یافت

تاریخ برگزاری

19 لغایت 21 مهر 1401

فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله انگلیسی

فونت های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)